Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИма коалиция Гешев в парламента - ГЕРБ БСП

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвИма коалиция Гешев в парламента - ГЕРБ БСП
Коментари Харесай

Мартин Димитров: ГЕРБ винаги мълчат. Не съм ги чул да кажат защо са против промени

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Има коалиция Гешев в Народното събрание - ГЕРБ Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. По-скоро за Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи може да приказваме, тъй като те са дефинираха при започване на този парламент, като партии на смяната, само че демонстрират, че не са такива, без значение от резултатите на изборите. И без значение от това, че в Народното събрание участват протестни празненство. Въпреки тези партии на митинга, статуквото е много крепко и е готово да се сплоти

Това съобщи Мартин Димитров в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

„ Демократична България “, като един от основателите на измененията в Изборния кодекс, има едни доста ясни аргументирани хрумвания, дава доста ясни причини за какво да се създадат тези промени. Тоест, ние вършим тази смяна, тъй като касае гласоподаване по пощата и машинното гласоподаване. Не разбирам обаче противната страна, която в тази ситуация е ГЕРБ Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, за какво не аргументира позицията си по отношение на тези промени. Тоест, ние считаме, че тази смяна е неудачна, тъй като точки, точки точки. Аз не съм чул в нито един миг ГЕРБ да даде обосновка за какво е срещу. От ГЕРБ постоянно мълчат. Би било ужасно да се получи политически спор, едните са дали своите причини, другите да дадат своите, да кажат за какво са срещу, сподели още Мартин Димитров. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР